ZOM activiteiten Mátészalka 2017

Bezoek Mátészalka september 2017

Ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van de Stedenband tussen Mátészalka en Zevenaar heeft een delegatievuit Zevenaarveen bezoek gebracht aan Mateszalka. Tijdens dit bezoek hebben er gesprekken plaatsgevonden over de voortgang van de stedeband. Burgemeester dr. Peter Hanusi was erg lovend over de stedenband en de rol van de stichting ZOM.

Op de voorgrond dr. Peter Hanusi, burgemeester van Mateszalka tijdends de besprekingen

Jubileum Verzorgingscentrum “Oudenhoven” 2017

Op initiatief van de Stichting ZOM is er in 2006 een plan ontworpen voor een eigen Verzorgingshuis. In een korte tijd waren de plannen klaar en met behulp van de Stichting ZOM was de financiering snel rond en kon begonnen worden aan de renovatie van een oud schoolgebouw tot een prima accommodatie voor ouderen. In 2007 kon burgemeester Ruud Oudenhoven het Verzorgingscentrum openen.

In september 2017 werd het 20-jarig jubileum worden gevierd tijdens het bezoek van de Zevenaarse delegatie.

Bedankbrief

„Giving is the highest level of living.”
/John C. Maxwell/
Mátészalka 5th January 2018

Dear Dr. Wil de Raden, President of ZOM Foundation,

I would like to express my appreciation for the monetary donation you offered for the inhabitants of our institution. From the amount, we have bought a washing machine to the laundry operating in our institution.

Your contribution was given to our elderly on the occasion of Christmas, and they thanked it with gratitude and joy. It is so good to experience that in this material world there are people who can make sacrifices for those who are in need.

I wish you success for the new year both in your private life and for your voluntary job. Let the fruit of your job and the joy of giving accompany your life and your every day.


With kind regards,

Zoltanne Brader, Head of InstitutionTuinbank geschonken door de ZOM voor de bewoners

Een volautomatische wasmaschine voor verzorgingscentrum Oudenhoven


Kerstvieringen 2017

1. In de Werkplaats voor mensen met een beperking

In Mátészalka werd ook dit jaar uitgebreid Kerst gevierdet een moi versierde boomm kerstcadeaus voor iedereen een een spetterende kerstavond voor clienten, ouders en personeel.


Kerstavond met het eigen zangkoor in de werkplaats in Mateszalka.


2. Kindertehuis viert Kerst

De eetzaal was fraai versierd en er waren optredens door de kinderen, toneel, zang en dans. En natuurlijk cadeautjes voor alle kinderen.Het eigen koor bracht mooie kerstliedjes te gehore


3. Kerstviering in Verzorgingscentrum “Oudenhoven”

Tijdens de kerstviering in Verzorgingscentrum “Oudenhoven” was als speciale gast burgemeester PeterHanusi aanwezig. De bewoners werden verrast met een optreden van “Pedagogen Koor” en met voordrachten van kerst gedichten en verhalen.

Kerstviering met optredens van het “Pedagogen Koor”en een feestelijke maaltijd<<< Terug