Succesvolle fair bij Galerie De Bloempot in Veessen

Geitenproject Sri Lanka breidt verder uit

Dirry Bloem, een kunstenares uit Veessen hield vorig weekend een fair. Tijdens deze fair werden de kunstwerken van haar cursisten verkocht, samen met de cursisten heeft zij besloten om de opbrengst aan een goed doel te besteden.

Zij hebben gekozen voor het Geitenproject in Nittambuwa. Een project dat 2 jaar geleden door Frits en Evelyn Grijze in samenwerking met de Stichting ZOM is opgezet.

Bijna alle werstukken werden verkocht en de uiteindelijke opbrengst was € 225,00. Voor dit bedrag kunnen er 3 geiten worden aangeschaft en komt er weer een nieuw gezin in aanmerking om deel te nemen.

Dirri Bloem overhandigt de enveloppe met inhoud aan Wil de Raden, voorzitter van de Stichting ZOM

Een overzicht van de werkstukken die die tijdens de fair door de cursisten zijn verkocht

Dirri Bloem tussen haar werkstukken in haar atelier

Gallerie “De Bloempot”