Project St. Vincent De Paul Nursery school in Amdallai

Er is heel hard gewerkt om een nieuw dak te plaatsen op het gebouw van de St. Vincent Nursery School in Amdallai. Het dak was op veel plaatsen lek en wel zo erg dat de kinderen in de regentijd de meeste dagen, wanneer het regende naar huis gestuurd moesten worden.
De Stichting ZOM heeft de kosten voor de renovatie voor haar rekening te genomen en de kleuterschool ook voorzien van nieuw speel- en leermaterialen.

Amdallai is een dorp gelegen op de North Bank, vlak bij de rivier de Gambia en de veerboot naar Senegal, op 40 kilometer van de hoofdstad Banjul. In Amdallai wonen 4000 gezinnen. De bevolking is zeer gemęleerd en werkt veelal in de visvangst en het toerisme.

Blije kinderen, ouders en leerkrachten bij de opening van het gerenoveerde gebouw

Nieuwe speel- en schoolmaterialen voor de kleuters

Kleuters en personeel kunnen weer droog op school zijn.

Alle sponsoren en zeker PLUS FISCHER bedankt voor de bijdragen aan het project namens de ruim 150 kleuters, het personeel, de ouders en het bestuur van de CES en de Stichting ZOM.

Wilde Ganzen ondersteunt op allerlei vlakken met hun kennis en expertise. Wilde Ganzen werkt samen met bevlogen Nederlanders aan projecten die een verschil willen maken in de levens van mensen in armoede.

De Wilde Ganzen vlogen ook voor kinderen van de St. Vincent Nursery School in Amdallai.

www.wildeganzen.nl