PLUS FISCHER voert met haar klanten actie voor Gambia projecten

Naast vele lokale sponsoring zoals de Voedselbank, Verenigingen, Scholen, en diverse evenementen, denkt PLUS FISCHER ook aan de allerarmsten. Samen met hun klanten is er maar liefst € 3000,- bijeen gespaard voor de projectgroep Plus-Gambia-Klazienaveen! Voor ieder project € 1000,-. Annie Mensen en Anita Alers met hun dokterspost en school in Tujereng, Wil de Raden met een nieuw schoolrenovatieproject in Bwian en Marion de Graaf met haar gezondheidscentrum in Manna.

Namens de ruim 800 leerlingen van de St. Edwarts Lower School in Bwiam, het personeel, de ouders, het bestuur, en de Stichting ZOM wil ik, Astrid en Jos Fischer, het personeel van PLUS FISCHER en natuurlijk alle klanten die dit mogelijk hebben gemaakt, van harte bijdanken voor deze bijdrage an het Bwiam renovatie project.