Geiten project in Nittambuwa breidt uit

Het Geitenproject dat de Stichting ZOM afgelopen jaar in Nittambuwa startte heeft uitbreiding gekregen. De eerste jongen geitjes zijn geboren en intussen zijn er 6 bij gekomen. De deelnemers zijn erg trots op de nakomelingen en verder betekent dit dat de moedergeit voldoende melk produceert voor het jongen geitje en voor het hele gezin.

De trotse eigenaresse met de eerst geborene jong

Een deel van melk gaat naar het jongen geitje

Ook dit echtpaar is trots op hun “kroos”

Genoeg ruimte en eten voor “moeder en kind”

Frits en Evelyn kunnen erg trots zijn op hun initiatief. Inmiddels hebben 10 gezinnen extra inkomsten uit de opbrengst van de melk en tevens heeft het gezin zelf ook nog melk.

Wanneer u mee wil helpe om het project te ondersteunen zodat er meer arme gezinnen wat extra inkomsten krijgen, maak dan geld over naar:

Stichting ZOM, rekeningnummer 8566 onder vermelding van “Geiten project Sri Lanka”.